ВІД ПЕРЕМОЖЦЯ КОНКУРСУ З ВЕБ-ДИЗАЙНУ ТА КОМП’ЮТЕРНОЇ ГРАФІКИ ДО ВЛАСНИКА І ДИРЕКТОРА ВІДОМОЇ ХОСТИНГОВОЇ КОМПАНІЇ BESTHOSTING

Випускник кафедри програмного забезпечення ВНТУ Роман Варшавський заснував свою компанію, навчаючись на третьому курсі.

Тоді зацікавився Інтернет технологіями, які тільки започатковувалися, і тоді ж заснував свою компанію. Cтворював інформаційні сайти, потім займався рекламою. З часом заснував платформу, для того, щоб кожен міг зареєструвати домен, отримати хостінг і розвивати свій власний сайт. Першим сайтом, який створив, була дошка оголошень з купівлі-продажу у Вінниці і Вінницькій області.

Був переможцем першого конкурсу з веб-дизайну, і саме та перемога долала впевненості у виборі сфери діяльності.

Компанія BestHosting почала свою діяльність в 2003 році під брендом «Веsthosting», і хоча зараз юридична назва ТОВ Он-лайн, ім’я Besthosting використовується як бренд знайомий тисячам клієнтів, і як внутрішній девіз працівників.

За роки плідної роботи компанією «Веsthosting» досягнуто гідних результатів. На обслуговуванні компанії є близько 10 000 клієнтських сайтів. Зареєстровано біля 10 000 доменів у понад 50 доменних зонах. Створений власний потужний Дата-центр.

Компанія динамічно розвивається і має можливості забезпечити високу якість сервісу, висококваліфіковану цілодобову реакцію служби технічної підтримки, персональну увагу кожному клієнту.

Сьогодні компанія BestHosting є стейкхолдером кафедри програмного забезпечення.
 

опублік. Коваленко Олена Олексіївна